реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 10 » Безробітних на Чернігівщині поменшало
19:47
Безробітних на Чернігівщині поменшало
Безробітних на Чернігівщині поменшало Протягом січня-жовтня 2016 року в області за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості звернулося 19,7 тис. громадян, що на 18% менше, ніж у відповідному періоді минулого року. Реєстрація безробітних зменшилась у 17 районах області та м.Чернігові.

Всього перебувало на обліку та отримувало соціальні послуги майже 36 тис. осіб – на 12% менше у порівнянні з минулорічним показником. Третину з них - 12 тис. безробітних працевлаштовано. Зокрема, 143 особи започаткували власну справу, скориставшись виплатою допомоги по безробіттю одноразово. На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовано 398 осіб.
Крім того, більше 4 тис. безробітних за направленням служби зайнятості набували нових професій та підвищували кваліфікацію, 7 тисяч - залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.
Загалом протягом січня-жовтня поточного року активними заходами сприяння зайнятості охоплено більше 23 тисяч безробітних – 65% громадян на обліку.
Станом на 1 листопада в області налічувалось 10,5 тис. безробітних, що на 20 % менше, ніж рік тому. На кожне вільне робоче місце претендувало 9 осіб проти 14 рік тому.

Інформацію підготувала Світлана Шеремет



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 791 | Теги: безробітні, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar