реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 1 » Бійцю української армії Дмитру Олійнику потрібна допомога
08:28
Бійцю української армії Дмитру Олійнику потрібна допомога
Бійцю української армії Дмитру Олійнику потрібна допомога Дмитру – колишньому прикордоннику, зробили операцію на хребті.
На черзі все нові й нові операції, нині ходити і навіть сидіти він не може – роздріблені бедрові кістки. Дмитро ще два місяці тому, охороняв кордон, а минулого тижня у його рідній Городні він потрапив у ДТП. Коли він їхав на мотоциклі його збив місцевий священик з МП.
Про це на сторінці facebook повідомляє громадський активіст Олександр Ясенчук.

Дмитро сирота, нікого з рідних, окрім коханої у нього немає. Допомогу надають друзі, побратими. Але потрібні кошти на ліки. Тож прохання до всіх, допомогти Дмитру.
Картка "Приватбанку" на ім’я Ганни Гладченко 5168 7572 3226 0069.

Як повідомлялося, у місті Городня Чернігівської області настоятель місцевої церкви Московського патріархату священик Мирон Ковалевський збив мотоцикліста, інформує ТСН.
Про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 25 травня, повідомив місцевий житель і свідок аварії.
Він зазначив, що водій ВАЗ "Нива" настоятель місцевої церкви не поступився дорогою мотоциклістові (Yamaha FZS 600), який їхав по головній дорозі, і збив його. Водій авто здійснював лівий поворот і повинен був пропустити мотоцикл, який їхав на зустріч.

"До місця події приїхали всі керівники міста. І міський голова Андрій Богдан. Хлопець продовжував лежати на дорозі, але ніхто не надав йому допомоги", – розповіли очевидці.

Мотоцикліст Дмитро Олійник з переломами перебуває в Чернігівській лікарні, у нього травма спинного мозку і він не відчуває ніг.

Варто відзначити, що за словами очевидців, на сьогодні приймається рішення про визнання потерпілого мотоцикліста винуватцем аварії.
Місцеві видання повідомляють, що за кермом автомобіля перебував священик УПЦ Московського патріархату, протоієрей Мирон Ковалевський, водій автомобіля ВАЗ-21214 "Нива" не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з мотоциклом "Yamaha", який рухався по головній дорозі.

"Сучасна Городня" пише, що мотоцикліст Дмитро Олійник виявився бійцем української армії.



Переглядів: 916 | Теги: аварія, Дмитро Олійник, медична допомога | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar