реклама партнерів:
Головна » 2020 » Березень » 21 » Біля міського палацу культури в Чернігові будуть квітнути сакури
18:29
Біля міського палацу культури в Чернігові будуть квітнути сакури
Біля міського палацу культури в Чернігові будуть квітнути сакури Біля входу у Міський палац культури Чернігова почалися роботи з озеленення. Вже найближчим часом тут з’явиться дуже гарна зелена зона з лавочками, квітами та деревами.

Комунальне підприємство “Зеленбуд” почало впорядковувати клумби МПК. За словами інженера садово-паркового господарства КП Ольги Відковської, біля головного входу палацу комунальники висадять чимало рослин.

— Будуть кущі у вигляді живого плетіння, зокрема, зі спіреї японської, також висадимо самшит, граб поруч з парканом, що межує з клумбами. Потім розростеться, ми його підстрижемо і виглядатиме наче зелена стіна.

Також зелену зону МПК прикрасять туї та вишні дрібнопильчасті, більше відомі як сакури. Ці ділянки вже обладнані системами автополиву. Весняні роботи з озеленення триватимуть до початку квітня, все залежить від темпів поставок саджанців.

Пізніше, ближче до теплої пори, на клумбах висадять квіти-однолітники, зокрема, тюльпани. Вже наприкінці весни зелені зони будуть практично готові, тож кожен зможе ними милуватися.

За інф. КП Міський палац культури ім. В. Радченка Чернігівської міської ради



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 503 | Теги: палац кульутри, сакури, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar