реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 29 » Близько 3 тисяч чернігівців народилися впродовж 2017 року
20:12
Близько 3 тисяч чернігівців народилися впродовж 2017 року
Близько 3 тисяч чернігівців народилися впродовж 2017 року У Чернігові протягом поточного року народилися 2829 малюків. За бажанням батьків 1741 свідоцтво про народження дитини вручено безпосередньо у пологовому будинку. Водночас можна зареєструвати й місце проживання новонародженої дитини.
За інформацією начальника Чернігівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернігові Людмили Савенко у пологовому будинку діють спрощені умови отримання адміністративних послуг, запроваджені Міністерством юстиції України.

Крім того, у Чернігові з 21 вересня поточного року реалізується Програма підтримки народжуваності на 2017-2022 роки. Програма прийнята Чернігівською міською радою за ініціативою міського голови Владислава Атрошенка. За цей період загальна сума виплат чернігівським родинам на новонароджених дітей склала 2405 тисяч гривень з міської скарбниці.

У поточному році збільшилась кількість зареєстрованих шлюбів у Чернігові. За даними Чернігівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану станом на 27 грудня одружились 2530 чернігівських пар, у минулому році за аналогічний період було зареєстровано 2185 шлюбів.

З лютого місяця поточного року в Чернігові стартував пілотний проект Мінюсту зі скороченої реєстрації шлюбу «Шлюб за добу». Місцем реалізації цього проекту обране КП «Міський Палац культури». За цей час послугою реєстрації шлюбу за добу скористалися 395 пар, і це один з кращих показників реалізації проекту в Україні.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 719 | Теги: народжуваність, діти, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar