реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 2 » Частина мешканців Чернігова знову залишилася без гарячої води
13:39
Частина мешканців Чернігова знову залишилася без гарячої води
Частина мешканців Чернігова знову залишилася без гарячої води Не встигли абоненти «Облтеплокомунерго» натішитися поданою наприкінці минулого тижня водою, як ситуація повторилася знову. Втім, цього разу проблема торкнулася значно більшої кількості людей, повідомляє Сіверцентр.
Гаряча вода в кранах частини мешканців обласного центру почала зникати ще вчора надвечір, а зранку звідти вже бігла холодна. Причина відключення, пояснює надавач послуг, та сама, що й минулого тижня — відсутність лімітів газу. Однак цього разу зупинилися не дві котельні.
У «Чернігівгазі» кажуть, що тепловики мають борги перед «Нафтогазом», а тому, отримавши відповідну вказівку, вимушені були її виконувати. Про це, за відсутності керівництва, телефоном нам повідомила речниця підприємства Наталія Свириденко.
Того, що мають борги, тепловики не заперечують, та разом з тим наголошують, що цьогорічна недоплата за газ в порівнянні з попередніми роками невелика, а якщо їх споживачі — як побутові, так і бюджетники -заплатять усе, що завинили, а це 70 мільйонів, то ситуація значно покращиться. Не варто забувати і про те, що розмір діючих тарифів не встигає рости за ціною газу.
За словами керівництва підприємства, сьогодні знову тривають переговори з НАК «Нафтоаз» за участі очільників області. Але жодних конкретних відповідей щодо того, чи повернеться найближчим часом гаряча вода в оселі чернігівців, тепловики поки що не мають. Говорять лише про те, що Чернігів — не єдине місто, а «Облтеплокомунерго» — не єдине підприємство, яке опинилося в такій ситуації. Аналогічні процеси відбуваються по всій державі.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1007 | Теги: гаряча вода, Облтеплокомуненерго, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar