реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 1 » Чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації відбудеться 22 квітня
18:11
Чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації відбудеться 22 квітня
Чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації відбудеться 22 квітня Таку пропозицію громадськості було підтримано на засіданні ініціативної групи, що відбулось 1 квітня в облдержадміністрації. У черговий раз представники інститутів громадянського суспільства намагались зібрати та провести засідання Громадської ради при ОДА. Але через відсутність кворуму (зареєструвалось лише 52 особи) воно так і не розпочалось. Натомість було вирішено провести засідання ініціативної групи з підготовки питань до порядку денного чергового засідання дорадчо-консультативного органу.
Громадськістю було підтримано пропозицію щодо проведення чергового зібрання Громадської ради при ОДА — 22 квітня поточного року. За цей час члени ради мають опрацювати Регламент та пропозиції до Положення дорадчо-консультаційного органу, а також остаточно визначитися з комітетами.
У засіданні ініціативної групи взяли участь представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та юридичного відділу апарату облдержадміністрації.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 896 | Теги: ода, громадскість, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar