реклама партнерів:
Головна » 2022 » Червень » 29 » Черкаському музею передали уламки літака Росії, збитого над Черніговом
15:34
Черкаському музею передали уламки літака Росії, збитого над Черніговом
Черкаському музею передали уламки літака Росії, збитого над Черніговом До Черкаського обласного краєзнавчого музею передали уламки російського літака СУ-35, збитого над Черніговом.
Про це повідомляється на сторінці facebook Черкаського обласного краєзнавчого музею.

"Сьогодні було випущено в обіг нову поштову марку «Українська мрія». Директор музею Ірина Собко та співробітники музею взяли участь в урочистому спецпогашенні. Одночасно на заході до музейного зібрання було передано уламки СУ-35, збитого у небі над Черніговом працівником «Укрпошти», мобілізованим до війська, Сергієм Чижиком.
«Нова марка уособлює незламність і волю українців: знищено літак, проте знищити українську мрію, прагнення до свободи неможливо. А головною мрією кожного є перемога над ворогом, яку українці наближають, працюючи кожен на своєму напрямку», - наголосив директор Черкаської філії «Укрпошти» Олександр Марченко.
Передані експонати стануть важливими для висвітлення історії сьогоднішньої боротьби та героїчної оборони українських міст", йдеться у повідомленні.







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 3152 | Теги: російсько-українська війна, музей, літак, Чернігів, черкаси | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar