реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Чернігів чепуриться, щоб створити справжню зимову казку
10:57
Чернігів чепуриться, щоб створити справжню зимову казку
Чернігів чепуриться, щоб створити справжню зимову казку Наближаються новорічні та різдвяні свята, яких чекають та до яких готуються мабуть всі: і дорослі, і діти. Чернігів теж чепуриться, щоб створити справжню зимову казку для жителів та гостей.
На минулому тижні уже почали встановлювати новорічну ялинку, а ще раніше – прикрашати місто святковою ілюмінацією. До минулорічної додалася й нова.

Цього року створюється більше новорічних локацій та фотозон, розвішуються гірлянди, встановлюються світлові колони та фонтани. Останніх буде змонтовано три – один в сквері по просп.. Миру, де й торік, а ще два – в сквері Богдана Хмельницького. Прикрашаються ліхтарі, дерева та огорожа на площі й у скверах.

До речі арка, яку встановили на вході до малого бульвару (так званої «стометрівки») також є частиною новорічної ілюмінації і варто дочекатися закінчення монтажу всіх елементів, щоб побачити її завершений вигляд.

Загалом святковою ілюмінацією цього року буде прикрашено головну площу міста – Красну площу – та будівлі навколо неї, сквер Попудренка, сквер Богдана Хмельницького, сквер по просп.. Миру, встановлено світлові елементи біля РАЦСу.

Тож на чернігівців та гостів міста, окрім святкової шоу-програми, новорічного ярмарку, чекають яскраві локації та фотозони, а також незабутнє видовище створене з допомогою яскравої ілюмінації.

За інформацією Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 667 | Теги: Новорічні свята, Чернігів, казка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar