реклама партнерів:
Головна » 2022 » Серпень » 7 » Чернігів: «Ми всі – «Азов»!»
06:59
Чернігів: «Ми всі – «Азов»!»
Чернігів: «Ми всі – «Азов»!» На центральній площі Чернігова сьогодні відбулася акція протесту проти бездіяльності міжнародних організацій щодо звірячих дій росії, коли було знищено понад 50 військовополонених з полку «Азов».
За неофіційною інформацією (офіційної все одно нема, оскільки росія не допускає міжнародні гуманітарні організації до колонії в Оленівці, де були вбиті наші бійці), в Оленівці загинули і двоє чернігівців.
«Ми хочемо заявити про Міжнародний комітет Червоного Хреста. Про їхню некомпетентність. Вони давали нам гарантії, обіцянки. Натомість вони не зробили нічого, щоб захистити наших героїв. Понад 50 героїв цинічного вбили, понад сто поранили. Червоний Хрест не може навіть домогтися повернення тіл. Вони просять дозвіл у держави-терориста, щоб зайти на територію колонії. Це безкомпетентна організація. Вони обіцяли дуже багато. Натомість не зробили нічого. Ми вірили їм. Ми чекали героїв додому. А тепер ми навіть не знаємо – хто живий, а хто ні. Списки, які є, непідтверджені. Ніхто не може бути впевнений (і я в тому числі), що їхній чоловік живий. Ми всі — «Азов». Ми чекаємо героїв додому», – зазначила під час акції протесту чернігівка, дружина бійця «Азову» Віалета Шовкова.

Василь ЧЕПУРНИЙ, Голос України
Фото з сайту «ЧеЛайн»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1557 | Теги: маріуполь, Чернігів, Азов | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar