реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 22 » Чернігів стає більш безпечним містом
19:46
Чернігів стає більш безпечним містом
Чернігів стає більш безпечним містом На думку Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, для переселення Чернігівського міського відділу поліції в інше приміщення (у зв’язку з тим, що приміщення на Шевченка, 13 через незадовільний стан несучих конструкцій характеризується як непридатне до експлуатації) найбільш реальним варіантом є нинішнє приміщення міської ДФС.

- Я вважаю, що серед тих варіантів, які ми обговорювали по приміщеннях – це найбільш раціональна пропозиція. У них відбувається значне скорочення штатів, зараз загальний штат міського відділу ДФС – 50-60 чоловік разом з усіма технічними працівниками, на 5-поверхове приміщення. Їх переселення до обласного ДФС практично проситься. Якщо буде в керівника обласного управління ДФС згода на таку позицію, то приміщення по вул. Кирпоноса має всі умови, які могли би бути базовими для міського відділу поліції. Тоді потрібні наші узгоджені контакти з відповідними міністрами і вирішення цього питання на рівні Кабміну. Якщо ж керівництво ДФС не погодиться і матиме інше бачення – будуть розглядатися інші приміщення, - сказав Чернігівський міський голова на розширеній нараді з керівниками міських служб сьогодні, 22 травня.

За інформацією, яку доповів на цій нараді керівник міського відділу поліції Володимир Реберг, зараз у штаті відділу – 291 посада. Це на 278 посад менше, ніж було до проведення реорганізації, яка почалася в 2015 році.

У середньому, в Чернігові щодоби реєструється 190 заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій. Це 41% від усіх заяв і повідомлень, що надходять по області.

Наразі в обласному центрі спостерігається динаміка в бік зменшення по всіх видах кримінальних правопорушень.

За перших 4 місяці цього року в Чернігові до ЄРДР внесено 1496 заяв і повідомлень. З них:
- Про особливо тяжкі злочини – 18 проти 22 у минулому році;
- Про тяжкі злочини – 296 при 568 минулого року;
- Про тяжкі тілесні ушкодження – 2, в минулому році було 6;
- Про тяжкі тілесні ушкодження зі смертю потерпілого – 0, було 1;
- Про крадіжки – 887 проти 1140 у минулому році;
- Крадіжки з квартир – 93 проти 150;
- Грабежі – 14 проти 42;
- Розбої – 2 проти 5;
- Незаконне заволодіння автотранспортом – 4 проти 13 за аналогічний період минулого року.

У поточному році працівниками відділу розкрито 3 вбивства, 2 випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 1 розбійний напад, 14 грабежів, 33 квартирних крадіжки, 233 крадіжки особистого майна громадян.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 701 | Теги: злочинність, поліція, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar