реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 1 » "Чернігів стародавній" на Тернопільщині на нараді з питань збереження культурної спадщини
14:01
"Чернігів стародавній" на Тернопільщині на нараді з питань збереження культурної спадщини
Сьогодні 1 червня, у Національному заповіднику "Замки Тернопілля" (м. Збараж, Тернопільська обл.) під головуванням заступника Міністра культури України Тамари Мазур відбувається нарада з питань ефективного управління заповідниками та збереження культурної спадщини.
Про це повідомляє прес-служба Мінкультури.

У рамках наради обговорять питання формування бюджетного запиту заповідників на 2018-2020 роки з урахування вимог чинного законодавства, оформлення речових прав на нерухоме майно, порядку укладання охоронних договорів, оформлення облікової документації та занесення об’єктів до Державного реєстру нерухомих пам’яток України тощо.

До обговорення також долучаться фахівці Управління охорони культурної спадщини Міністерства культури України та керівники 24 заповідників сфери управління Мінкультури.
Від Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» у нараді беруть участь генеральний директор Юрій Соболь та заступник генерального директора з економічної діяльності та загальних питань Володимир Хомич.





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 775 | Теги: Тернопільщина, культурна спадщина, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar