реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 18 » Чернігівці вимагають знести незаконно зведені будівлі на березі Десни
20:40
Чернігівці вимагають знести незаконно зведені будівлі на березі Десни
Чернігівці вимагають знести незаконно зведені будівлі на березі Десни Ініціативна група членів ГО «Добровільне товариство власників маломірних суден «ВОДНИК» стурбована незаконним будівництвом на земельній ділянці, яка їм належить. Активісти просять знести незаконно зведені будівлі, інформує "Час чернігівський".

Про це ініціативна група пише в петиції, яка має на меті привернути увагу та зібрати бажані 250 голосів і потрапити на стіл посадовців, які ймовірно вирішать питання.

Далі мовою оригіналу:

- Наша станція розташована у мальовничому куточку на берегу річки Десна. Навколо неї розташовані улюблені місця відпочинку жителів Чернігова у літній період. А тому нам надзвичайно прикро бачити, як з року в рік на її території утворюється незаконне поселення, що складеться з літніх будинків з власними причалами та відгородженою територією.

Цей «шанхай» псує зовнішній вигляд русла річки та сприяю утворенню стихійних смітників навколо станції. Скидання біологічних та органічних відходів у воду призводить до погіршення санітарно-епідимологічної ситуації.

За час виникнення даного «поселення», істотно змінився ландшафт берегу, що негативно відбилося на кількості бажаючих вступити в організацію та спричинило відтік її членів.

Керівництво громадської організації більш зацікавлено в процесі перерозподілу повноважень, замість того, щоб навести порядок в даному питанні та привести станцію у відповідність до її завдань. Через стихійність та хаотичність забудови рядові члени організації не можуть скористатися своїми правами, а саме: розташувати човни на відповідній території.

Саме тому мі просимо владу міста розібратися у ситуації, що виникла, та вжити заходів по знесенню незаконно зведених будівель на території ГО «Добровільне товариство власників маломірних суден «ВОДНИК» і проведенню берегу річки Десна у відповідний вигляд.



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 911 | Теги: річка Десна, водник, петиція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar