реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 8 » Чернігівці встановили черговий танцювальний рекорд
20:33
Чернігівці встановили черговий танцювальний рекорд
Чернігівці встановили черговий танцювальний рекорд 1 травня діти Чернігівщини віком від 5 до 18 років вийшли на Красну площу, щоб потрапити до Національного реєстру рекордів України.
Дитячі творчі колективи з Чернігова, Прилук, Ніжина та Щорса дружно танцювали під відому пісню Софії Ротару «Я, ти, він, вона, разом — ціла країна». За словами експерта з Національного рекорду України Андрія Литвиненка, за попередніми підрахунками, участь у флешмобі взяли понад 2 тисячі дітей, проте навіть візуально їх було більше. Остаточна цифра буде відома після підрахунку та обробки відео. У цілому рекорд усе одно є», — констатував Андрій Литвиненко.
Звісно, було б важко сперечатися за кількістю із шоу «Майданс», проте в телевізійному шоу учасниками були й дорослі, а цього разу до участі запрошувалися лише діти.
«Ми обираємо мир» — гасло, під яким пройшла акція, тож дітлахи ще заспівали Гімн Миру зі словами: «Мами і тата, ми не хочемо війни!» «Війна не приносить нічого хорошого, і цією акцією ми хотіли показати, що ми проти війни і маємо бути єдиними», — підсумувала координатор проекту Ольга Малишенко.
Узявшись за руки, діти помандрували до Центрального парку культури і відпочинку на відкриття сезону.

Юлія КОВТУН, Чернігівські відомості



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1049 | Теги: танцювальний рекорд, діти, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar