реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 20 » «Чернігівгаз Збут» запроваджує нову графу в рахунках: «рекомендований платіж»
16:06
«Чернігівгаз Збут» запроваджує нову графу в рахунках: «рекомендований платіж»
«Чернігівгаз Збут» запроваджує нову графу в рахунках: «рекомендований платіж» «Чернігівгаз Збут» впише в рахунки свої бажання щодо попередньої оплати за ще не спалений газ
В рахунках за газ, спожитий в листопаді, з’явилась нова графа – «рекомендований платіж», інформує Наталія Свириденко, фахівець із зв`язків з громадськістю та пресою ПАТ «Чернігівгаз».

«Сплата рекомендованого платежу дозволить споживачам уникнути боргів за газ, а разом з ними – нарахування пені та штрафів», – стверджує фахівець.

Адже Верховна Рада в листопаді прийняла Закон України «Про житлово-комунальні послуги», що запроваджує нарахування штрафних санкцій – пені.

При розрахунку рекомендованого платежу по кожному споживачу враховують вартість прогнозного споживання газу в наступному місяці.

Це «прогнозне споживання» розраховують, виходячи із середньорічного об’єму споживання, яке множиться на місячну частку (відсоток), встановлену в додатку №1 до Кодексу ГРМ для кожної групи споживання.
Ця «група споживання» визначається виходячи з того, які газові прилади встановлені та використовуються. Номер групи зазначений у нижньому лівому куті рахунку на оплату за газ.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 892 | Теги: рахунки, рекомендований платіж, Чернігівгаз Збут | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar