реклама партнерів:
Головна » 2021 » Березень » 27 » Чернігівщина потрапила до «червоної» зони — обмеження з 29 березня
14:09
Чернігівщина потрапила до «червоної» зони — обмеження з 29 березня
Чернігівщина потрапила до «червоної» зони — обмеження з 29 березня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій додала Чернігівську область до «червоної» зони карантину.
Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

Так, комісія вирішила встановити з 00:00 29 березня 2021 року «червоний» рівень карантину на території області. В регіоні введуть обмеження, які діють і в інших областях «червоної» зони.
Тепер жорсткий карантин діє у Миколаївській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Чернівецькій, Сумській, Одеській, Чернігівській областях та Києві.

Що передбачає «червона» зона?

У ній діють жорсткі обмеження, як під час січневого локдауну: заборонено працювати закладам харчування, розважальним закладам, ТРЦ, кінотеатрам, театрам, закладам освіти (крім дитячих садочків і перших класів у школах), спортзалам, ринкам.
Однак працюють банки, аптеки, заправки, ветеринарні магазини, усі продовольчі магазини.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що в Україні почалася третя хвиля пандемії, її пік очікують наприкінці квітня. Новий локдаун по всій країні можуть запровадити, якщо більшість областей опиняться в «червоній» зоні карантину.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1591 | Теги: Чернігівщина, коронавірус, червона зона | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar