реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 14 » Чернігівщина прихистила понад 11 тисяч вимушених переселенців
19:55
Чернігівщина прихистила понад 11 тисяч вимушених переселенців
Чернігівщина прихистила понад 11 тисяч вимушених переселенців На сьогодні до структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів центральних органів виконавчої влади звернулось та отримали консультативну допомогу більше 11 тисяч громадян, які переїхали з тимчасово окупованої території та зони проведення АТО. За інформацією Департаменту соціального захисту населення ОДА, майже 8700 осіб (5518 сімей) переселенців вже обліковано.
Спільно з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців в області реалізовано проект з надання фінансової допомоги особам, які вимушено переміщуються у межах своєї країни. Так, 350 родин переселенців отримали одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 1,8 мільйона гривень.
Окрім цього, Чернігівське обласне відділення Дитячого фонду України надало матеріальну допомогу 32 родинам з дітьми, які прибули зі сходу країни.
За рахунок коштів місцевих бюджетів, у межах діючих програм соціального захисту населення, здійснюється також надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань. На сьогодні на це спрямовано майже 213 тисяч гривень.
Слід зазначити, що в області продовжують допомагати вимушеним переселенцям. Громадські організації, підприємці, місцеві жителі області пропонують безкоштовно свої власні оселі для тимчасового проживання, забезпечують продуктами харчування та одягом.

За інформацією Департаменту соціального захисту населення ОДА



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 929 | Теги: Донбас, Чернігівщина, переселенці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar