реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Чернігівська міліція затримала серійну шахрайку
17:54
Чернігівська міліція затримала серійну шахрайку
Чернігівська міліція затримала серійну шахрайку Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу затримали 39-річну жінку, яка шахрайським шляхом заволоділа прикрасами неповнолітніх дівчат, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ Володимир Рапута, до чергової частини надійшло повідомлення, що невідома жінка шахрайським шляхом заволоділа золотими сережками неповнолітньої.
На місце події негайно виїхали працівники карного розшуку. В ході подальшої перевірки дівчина в присутності матері розповіла правоохоронцям, що до неї підійшла невідома жінка та почала милуватися її золотими сережками. Розповіла, що саме такі хоче купити своїй дочці і попросила їх зняти, аби роздивитися. Як тільки дитина віддала сережки зловмисниці, та пішла геть.
Працівники міліції, отримавши прикмети злодійки, зіставили їх з іншими подібними випадками, що раніше траплялися в місті. Почерк скоєння злочинів привів оперативників до раніше судимої 39-річної жінки-наркоманки. При відпрацюванні її затримали в одному з чернігівських притонів. Підозрювану для дачі свідчень доставили до міліцейського відділку. Наркоманка зізналася у 6 подібних фактах шахрайств, коли потерпілими ставали неповнолітні дівчата. Прикраси вона здавала у ломбард, гроші витрачала на наркотики.
Володимир Рапута повідомив, що в дії зловмисниці підпадають під частину 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 958 | Теги: Чернігівщина, шахрайка, Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar