реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 19 » Чернігівські рятувальники ліквідували пожежу на "Центральному ринку". Відео
20:27
Чернігівські рятувальники ліквідували пожежу на "Центральному ринку". Відео
Чернігівські рятувальники ліквідували пожежу на 19 травня о 07:37 у Чернігові до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу торгівельного павільйону на території "Центрального ринку" по вул. Примакова, 1.
Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Чернігівській області.

За підвищеним номером виклику оперативно прибуло 5 пожежно-рятувальних відділень м. Чернігова. На цей час вогонь вирував у середині та на даху павільйону, а також вогнем охоплено розташовані впритул торгівельні бутики.
Враховуючи складність ситуації, до місця події додатково направлено ще 3 пожежно-рятувальних відділення. Швидкому поширенню пожежі сприяло те, що в павільйоні та торгівельних кіосках знаходилося багато одягу та парфумерії. Створювалася загроза поширення вогню на сусідні ряди торгівельних місць.
Проте, завдяки оперативним та професійним діям рятувальників, о 08:35 пожежа локалізована, а о 10:45 ліквідована. Вогнем знищено 700 кв.м покрівлі, 1200 кв.м в середині павільйону та пошкоджено 100 кв.м торгівельних кіосків. Причина пожежі та збитки, встановлюються. Жертв та постраждалих немає.

Зазначимо, що рятувальники зараз не мають можливості належним чином відслідковувати протипожежний стан об’єктів, адже на підставі законодавчих актів, їх перевірки контролюючими органами призупинені з липня 2014 року. Така ситуація негативно впливає на протипожежний стан, адже керівники об’єктів, підприємці відчувають безконтрольність й тому не квапляться виконувати протипожежні вимоги та навіть не пускають на територію інспекторів, які приходять, щоб провести з працівниками протипожежний інструктаж.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 873 | Теги: Центральний ринок, Чернігів, пожежа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar