реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 21 » Чернігівські рухівці вимагають проведення позачергового З’їзду НРУ
19:49
Чернігівські рухівці вимагають проведення позачергового З’їзду НРУ
Чернігівські рухівці вимагають проведення позачергового З’їзду НРУ 20 лютого в Чернігові, у приміщенні обласної організації Народного Руху України по вулиці Івана Мазепи, 4, відбулося засідання Ради Чернігівської обласної організації НРУ.
До чернігівських рухівців завітали заступник Голови НРУ Лідія Гонюкова та лідер молодіжного крила НРУ Сергій Вутке.
Члени Ради привітали молодорухівця з днем народження, побажали йому щастя та здоров’я, натхнення у житті та перемог у громадській діяльності і подарували пам’ятні подарунки — книги про історію стародавнього чернігівського краю.

На засіданні Ради йшлося також про 2-у річницю подій 18-21 лютого2014 р. на Майдані Незалежності у Києві. Рухівці взяли участь у мітингу присвяченому цим трагічним подіям, що відбувся на Красній площі Чернігова, поклали квіти до пам’ятної стіни Небесної Сотні.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Чернігівської обласної організації Народного Руху України, члена Центрального Проводу НРУ Сергія Чернякова про підсумки місцевих виборів, про політичне становище в Народному Русі України і про Ухвалу Проводу Львівської крайової організації НРУ, —
Рада Чернігівської обласної організації НРУ, зокрема, ухвалила:
1. Звернутися до керівництва Народного Руху України з пропозицією взяти участь у виборах до Верховної Ради України на виборчому окрузі № 206;
2. Вимагати скликання в квітні 2016 року позачергових Всеукраїнських 26 Зборів (З’їзду) Народного Руху України для обговорення та вирішення подальшої діяльності НРУ.

На засіданні Ради ОО НРУ також обговорено виконання закону про декомунізацію на Чернігівщині. До речі, одна з вулиць обласного центру названа на честь провідника українського національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х — 90-х років, Героя України В’ячеслава Чорновола. У Чернігові та інших містах і селах Чернігівщини успішно здійснюється перейменування вулиць.
Вдячні мешканці Чернігова вручили рухівцям пам’ятний сувенір за перемогу над комунізмом у вигляді тризуба та поверженої зірки із серпом та молотом.

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ.









Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 973 | Теги: РУХ, Чернігів, декомунізація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar