реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 26 » Чернігівські самбісти підбили підсумки 2017 року
18:43
Чернігівські самбісти підбили підсумки 2017 року
Чернігівські самбісти підбили підсумки 2017 року За рік існування обласної федерації самбо вдалося реанімувати цей вид бойових мистецтв у Чернігові.
З’явились нові секції, кваліфіковані тренери та свої чемпіони. У передноворічні дні федерація влаштувала свято з подарунками та веселощами для своїх юних самбістів.

Боротьбу самбо завжди асоціюють з дзюдо. Як окремий вид спорту цей вид бойових мистецтв у Чернігові з’явився лише на початку 2017 року, коли і була створена обласна федерація. Першу секцію створили на базі ДЮСШ «Україна», яка дала старт розвитку самбо в області.

Юні самбісти під керівництвом тренерів Юрія Бурнацева та Вадима Внукова вже встигли побувати на декількох всеукраїнських та обласних змаганнях. Продемонстрували непогані результати та здобули призові місця.

У Чернігові є і свої чемпіони. Майстер спорту міжнародного класу Олексій Ніженко – один з найдосвідченіших самбістів в області. Він прийняв участь у декількох міжнародних змаганнях в цьому році. Але відмовився від участі у чемпіонаті Світу, який проходив у Сочі.

До новорічних свят федерація разом із громадськістю влаштували свято для своїх юних вихованців у форматі веселих стартів для дітлахів. Відзначили усіх, хто допомагав їм розвивати цей вид спорту. І найголовніше – дарували дітям подарунки та радість.

Батьки залишились задоволені, кажуть, їхні діти у надійних руках, які зроблять їх у майбутньому чемпіонами.

Джерело: Філія Національної телекомпанії України «Чернігівська регіональна дирекція»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 794 | Теги: Чернігівщина, спорт, самбо | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar