реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 24 » Чернігівські землі під забудову для учасників АТО
19:52
Чернігівські землі під забудову для учасників АТО
Чернігівські землі під забудову для учасників АТО Земля для учасників АТО є одним з основних джерел добробуту. За час воєнних дій на Донбасі було прийнято більше 2000 заяв від АТОшників під індивідуальне житлове будівництво, адже ці землі користуються найбільшою популярністю серед воїнів.

Так, відповідно до букви Закону бійці мають право отримати земельну ділянку площиною десять соток під забудову в першочерговому порядку, а саме для будівництва та обслуговування житлового будинку.

Поряд з цим можна отримати землі під індивідуальне дачне будівництво та будівництво індивідуальних гаражів. В Чернігівському гарнізоні в подальшому планується надати близько чотириста п’ятдесят ділянок під забудову житлового будинку учасникам АТО в житловому масиві «Лісковиця» та сто двадцять вісім ділянок під дачне будівництві на околиці міста біля садового товариства. Процедура отримання земель досить складна.

Як зазначає начальник управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради Олександр Пінчук, - рішення по землям для будівництва повинні прийняти депутати на місцевому рівні, а потім затвердити його в управлінні архітектури та містобудування. Після погодження всієї документації в подальшому вже йде розподіл.

Задля підтвердження першочергового права на отримання земельних ділянок бійцями та задоволення їх потреб в землі Чернігівською міською радою був ведений певний мораторій на міські землі, для всіх, окрім учасників АТО.
Землі звичайно на всіх не вистачить. Вже незабаром, після отримання дозволу на видачу ділянок, в пресі буде опублікована певна об’ява і всі бажаючі зможуть звернутися до управління земельних ресурсів аби побудувати власний будинок.

Ігор Березинський



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 941 | Теги: Чернігів, земельні ділянки, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar