реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 8 » Чернігівський готель-хостел «Hola» вже працює. Тут затишно, як вдома…
10:21
Чернігівський готель-хостел «Hola» вже працює. Тут затишно, як вдома…
Чернігівський готель-хостел «Hola» вже працює. Тут затишно, як вдома… 7 червня відбулася презентація готелю-хостелу «Hola», який розташований у мальовничому куточку стародавнього Чернігова, неподалік від Антонієвих печер та Троїцького монастиря, за адресою: вул. Толстого, 147-а (поряд з рестораном «Чардаш»), повідомляє "Чернігів страодавній".

І хоча, він працює лише близько місяця, але вже у ньому вже відпочивали туристи з Бельгії, Нідерландів, Швейцарії, Туреччини та США.

Привітні і дбайливі працівники готелю розповіли, як своїми руками робили ремонт у приміщеннях, створювали дизайн у кожній кімнаті. Відтак, у хостелі, зокрема, є оформлення інтер’єру і в турецькому, і українському стилі.
Тут є і кухня з домашніми вишуканими стравами за помірно низькими цінами. У хостелі затишно, як вдома.

До речі, готель розміщений у дерев’яному і охайному еко-будиночку.

Присутні на його презентації представники туристичних агенцій побажали працівникам хостелу «Hola» щоб у готелі завжди було гамірно й весело, популярності і зростання!

Принагідно зазначимо, що Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» зацікавлений у розвитку туристичної інфраструктури міста. Тобто у створенні сучасних кафе, ресторанів, готелів та ін. Тож, не випадково у рамках співпраці музейників та хостелу «Hola» вже надруковано рекламну продукцію (флаєри) для популяризації готелю та Антонієвих печер.

Фотографував презентацію готелю-хостелу «Hola» Сергій Черняков, «Чернігів стародавній».









Переглядів: 700 | Теги: хостел «Hola», Чернігів, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar