реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 19 » Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко перебуває з робочим візитом у Львові
20:52
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко перебуває з робочим візитом у Львові
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко перебуває з робочим візитом у Львові Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зараз перебуває з робочим візитом у м. Львів. Сьогодні там відбулась робоча зустріч міських голів Львова та Чернігова Андрія Садового та Владислава Атрошенка.

На зустрічі очільники двох міст обговорили питання:
1. Проведення наприкінці серпня днів Львова у Чернігові та восени ― днів Чернігова у Львові. Метою цих заходів має стати популяризація наших міст і зміцнення дружніх і партнерських зв’язків між ними.
2. Направлення спільного листа голів Львівської обласної державної адміністрації, міст Чернігова і Львова до Міністра інфраструктури України про відновлення залізничного сполучення між нашими містами на рівні спочатку одного вагону на тиждень, з подальшим збільшенням їх кількості.
3. Спільної законодавчої ініціативи міських голів Чернігова, Львова, Одеси та Кам’янця-Подільського як найбільших туристичних центрів різних частин України про збільшення видатків з державного бюджету на збереження історико-культурних пам’яток і розвиток об’єктів туристичної інфраструктури цих міст.
4. Обміну досвідом та стажування фахівців по напрямках, у яких Львів та Чернігів досягли найбільших успіхів.

Також сьогодні Чернігівський міський голова у Львові взяв участь в урочистому встановленні Кубка України з футболу на площі Ринок перед входом у Ратушу. Головний футбольний трофей країни стоятиме на центральній площі Львова сьогодні і завтра ― до початку першого в історії цього міста фінального матчу розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр. У фіналі за право стати володарем Кубку України з футболу змагатимуться ФК «Зоря» (Луганськ) - ФК «Шахтар» (Донецьк).
― Україна єдина в різноманітті, і сьогодні ми робимо певні зусилля для того, щоб об’єднати історичні, культурні столиці, ― сказав Владислав Атрошенко на цьому заході журналістам.

Прес-служба Чернігівської міської ради





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 912 | Теги: Владислав Атрошенко, Львів, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar