реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 1 » Чернігівським поліцейським урочисто вручили погони
21:05
Чернігівським поліцейським урочисто вручили погони
Чернігівським поліцейським урочисто вручили погони 29 червня на Красній площі обласного центру голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко урочисто вручили чернігівським поліцейським погони. Цього дня офіційно отримали звання лейтенанта - 171 поліцейський, 11 — старшого лейтенанта, 10 – капрал-молодшого лейтенанта.

Нова поліція патрулює у Чернігові вже чотири місяці. У цьому році 19 лютого урочисто присягнули на вірність Українському народові 211 працівників патрульної поліції міста, серед яких 22 учасники АТО, 4 майстри спорту і 8 кандидатів у майстри спорту (велоспорт, легка атлетика, самбо, лижний спорт), а також чемпіонка України з історичного бойового фехтування. Загалом, в рядах патрульної поліції 39 жінок (19%).

Всі поліцейські пройшли програму навчання і тренувань в тренінговому центрі Головного управління Національної поліції Київської області. Їх навчали найкращі викладачі з України, яким допомагали тренери з Канади і США.

Більше 86% чернігівських патрульних мають вищу освіту, серед них - колишні журналісти, перекладачі, інженери, програмісти, військові.

Очолює Управління патрульної поліції Чернігова старший лейтенант поліції Олександр Леонов. Він здобув вищу освіту в Національному авіаційному університеті, 7 років служив у Збройних Силах України. З першим набором прийшов в патрульну поліцію Києва, де був командиром роти і командиром батальйону.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 849 | Теги: поліція, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar