реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 13 » Чернігівського бармена затримано за грабунок
18:11
Чернігівського бармена затримано за грабунок
Чернігівського бармена затримано за грабунок Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ затримали бармена-грабіжника.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини звернувся 25-річний чернігівець із заявою, що близько 23:00 на одній із вулиць Чернігова невідомий чоловік вдарив його в обличчя та відкрито заволодів мобільним телефоном, рюкзаком, гаманцем з 250 гривнями та документами заявника.
В ході перевірки правоохоронці встановили, що потерпілий повертався додому, до нього підбіг чоловік, ударив кулаком в обличчя та забрав особисті речі заявника.
Під час проведення комплексу розшукових заходів з пошуку грабіжника оперативники отримали інформацію, що з картки потерпілого намагалися зняти гроші. Зловмисника затримали, ним виявився 30-річний бармен одного з чернігівських кафе. Чоловік дав правдиві покази, у нього вдома вилучено частину пограбованого.
Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 942 | Теги: Кримінал, Чернігів, бармен, злочинець | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar