реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 10 » Чи демонтують недобудову на чернігівському Валу?
18:13
Чи демонтують недобудову на чернігівському Валу?
Чи демонтують недобудову на чернігівському Валу? Демонтаж будівлі «Дворянських зібрань» у Чернігові можуть почати у 2018 році.
Про це 7 грудня в ефірі обласного радіо повідомив заступник міського голови Олександр Ломако, пише Високий Вал, інформує Сіверщина

Коментуючи питання обнесення недобудови парканом у давньоруському стилі, що передбачено проектом капітального ремонту нижньої частини Валу, він зазначив, що від цієї ідеї можливо, відмовляться.
За його словами, наразі міськрада успішно судиться із горе-забудовником.

«Коли проект подавався ми ще не знали ситуації по Дворянському зібранню, тій недобудові на Валу. Той паркан, який був запропонований проектантами, він був умовний і його скоріш за все не буде. Тому що суди поки складаються на нашу користь і ми вийдемо, сподіваюсь, на початок року, на можливість демонтувати цю недобудову. В принципі, цього паркану може і не бути», - сказав він.

До демонтажу можна буде приступити після того, як рішення суду набере законної сили.
Це може статися в наступному році.

Нагадаємо, земля на вул. Горького(зараз Музейна), 6-а була виділена ТОВ «Айва» в 2004 р для будівництва Дворянського зібрання з облаштуванням готельно-туристичного комплексу.
Однак з 2011 р роботи фактично не ведуться.

Київський апеляційний суд 24 жовтня 2017 року задовольнив позов Чернігівської міськради і визнав недійсним договір оренди землі ТОВ «Айва» під недобудованим "Дворянським зібранням" на Валу.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 770 | Теги: Дворянське зібрання, суд, Вал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar