реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 14 » Чи попрощається український Чернігів із російським Псковом?
10:56
Чи попрощається український Чернігів із російським Псковом?
Чи попрощається український Чернігів із російським Псковом? Враховуючи військову агресію Російської Федерації проти України, зокрема, анексію АР Крим та окупацію частини територій Донецької і Луганської областей, що призвела до тисяч жертв серед громадян України, 25 лютого 2016 року, на черговій сесії Чернігівської міськради планується розглянути питання: «Про розірвання двосторонніх угод міста Чернігова з російськими містами».

У проекті постанови, зокрема, написано:
- розірвати двосторонні угоди про побратимські відносини міста Чернігова, визначені додатком до рішення, з містами, розташованими на території Російської Федерації;
- доручити міському голові Атрошенку В. А. повідомити про прийняте рішення міста, з якими розірвані угоди про побратимські відносини.

Таким чином, український Чернігів має розірвати угоди з містами російського агресора: Псковом, Митищами, Ростовом, Брянськом.

У пояснювальній записці до проекту рішення зазначається щодо прогнозу соціально-економічних та інших наслідків прийняття рішення:
«Прийняття рішення сприятиме підняттю патріотичного духу серед громадян, встановлення справедливості стосовно вчинення збройно агресії з боку Російської Федерації та розірвання угод із країною-агресором».

Міський голова Владислав Атрошенко на своїй сторінці у мережі .. пише: «…Коли мені доповіли, що з 12 міст, з якими у Чернігова оформлені партнерські стосунки 4 - російські, я відразу дав доручення готувати рішення про припинення дії цих угод.
Відповідний проект рішення я включив до порядку денного наступної сесії та пропонуватиму депутатам підтримати його.
В умовах військової агресії з боку Російської Федерації та окупацію частини української території існування російських "міст-побратимів" є неповагою до родин полеглих героїв за незалежну Українську державу.
В принципі, таке рішення мало б бути ухвалене як мінімум 2 роки тому..».

Чи підтримає депутатський корпус пропозицію Владислава Атрошенка і чи попрощається український Чернігів із російським Псковом дізнаємося 25 лютого 2016 року….

Джерело: «Чернігівський формат».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 980 | Теги: псков, Чернігів, агресор | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar