реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 2 » Чи з’являться в Мені вулиці Андрейченка, Титаренка та Героїв АТО?
21:42
Чи з’являться в Мені вулиці Андрейченка, Титаренка та Героїв АТО?
Чи з’являться в Мені вулиці Андрейченка, Титаренка та Героїв АТО? Комісія міської ради з перейменування вулиць 13 лютого організовує громадське обговорення щодо зміни деяких назв вулиць нашого міста.

Пропонується змінити назви:
Вул. Вербова на вул. Андрейченка Максима, пров. Вербовий на пров. Андрейченка Максима — військовослужбовця 1-ї окремої танкової бригади, уродженця м. Мена, який загинув 22 серпня 2014 р. в м. Лутугине, Луганська область, внаслідок артилерійського обстрілу бойової позиції. Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року,”за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Похований в м. Мена.
Вул. Поштова на вул. Титаренка Сергія та пров. Поштовий на пров. Титаренка Сергія – молодшого сержанта, старшого навідника 2 гаубичного самохідного артилерійського взводу 3 гаубичної самохідно-артилерійської батареї гаубичного самохідно-артилерійсього дивізіону 1-ї окремої гвардійської танкової бригади, загинув 9 серпня 2014 року біля селища міського типу Челюскінець Луганської області в результаті потрапляння снаряду в гаубичну самохідну установку. Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року,”за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Похований в м. Мена.
Вул. Червона площа на вул. Героїв АТО в знак вдячності жителів міста військовослужбовцям, волонтерам, медикам та іншим громадянам, які героїчно захищають територіальну цілісність, незалежність та суверенітет України під час проведення антитерористичної операції.

Пропозиції щодо перейменування вулиць внесено родинами загиблих, військовим комісаріатом та ініціативною групою жителів м. Мена.

13 лютого о 12 год. 00 хв. в приміщенні районного будинку культури відбудеться громадське обговорення питання перейменування вищезазначених вулиць, провулків та площі.

Пропозиції щодо перейменування приймаються до 17 год. 00 хв. 12.02.2016 р. в письмовому та усному вигляді за адресою: вул. Поштова, 7, м. Мена, за телефоном 3-16-19 та на електронну пошту zamradamena@gmail.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.
Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Результати громадського обговорення будуть опубліковані до 15 лютого 2016 року на офіційному веб-сайті Менської міської ради.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 935 | Теги: декомунізація, мена, герої АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar