реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 1 » ЦВК замінила голову ОВК під час формування ДВК
21:24
ЦВК замінила голову ОВК під час формування ДВК
ЦВК замінила голову ОВК під час формування ДВК Зазвичай надвечір спека спадає — але не сьогодні і не в ОВК округу №206, який 17 липня має проголосувати за свого нового представника у Верховній Раді замість Владислава Атрошенка, обраного міським головою Чернігова.

Сьогодні по обіді на офіційному сайті Центрвиборчкому з’явилась постанова про зміни у складі окружних виборчих комісій, в тому числі ОВК №206. О 16.00 ОВК, як і заплановано, розпочала своє засідання, на якому мала провести жеребкування і розподілити поданих кандидатами до Верховної Ради членів ДВК між дільницями — розпочала у складі станом на першу половину дня, оскільки на той момент комісія офіційно ще не отримала постанову ЦВК.

Між членами ОВК та представниками «Батьківщини» виникла сварка, яка мало не дійшла до бійки. Причина конфлікту — кількагодинна відсутність голови ОВК Євгенія Артеменка через екстрену госпіталізацію в останній день реєстрації запропонованих кандидатами членів ДВК.

ОВК у цьому безладі таки намагається проголосувати за списки поданих членів ДВК — ця спроба закінчується викликом поліції і технічною перервою. Саме під час перерви в комісії з’являється новий голова, призначений ЦВК, — Анатолій Сульдін, який очолював Київський міський виборчком під час останніх виборів мера, приходить і факс постанови ЦВК про зміни у складі ОВК.

Зрештою уже під наглядом поліції у залі з густим ароматом валер’янки Євгеній Артеменко передає повноваження Анатолію Сульдіну, який оголошує двогодинну технічну перерву, аби ознайомитись із станом справ. У будь-якому випадку, за законом до 1-ї години ночі 2-го липня, тобто сьогодні вночі, ОВК має провести жеребкування і сформувати дільничні виборчі комісії.

Євгеній Артеменко причини своєї заміни не коментує — каже, не прокоментували їх і йому самому. З посмішкою припускає, що це могло статись через стан його здоров’я.

Джерело: Сіверцентр



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 894 | Теги: округ 206, вибори, ОВК | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar