реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 6 » Декомунізація в обласній держадміністрації. Фотофакт
18:30
Декомунізація в обласній держадміністрації. Фотофакт
Декомунізація в обласній держадміністрації. Фотофакт "Сьогодні зробили крок у напрямку декомунізації. Портрети колишніх керівників Чернігівщини покинули залу засідань Чернігівської обласної державної адміністрації", - про це повідомляє на своїй сторінці у facebook голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.
"Це питання порушувалося неодноразово, проте до конкретних дій так і не доходило. Переконаний, що ця традиція радянських часів себе вичерпала, і настав час її припинити. До того ж, нині ми, крім етичного та морального аспектів, уже маємо й законодавчий – у вигляді Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки». Дехто з тих, чиї портрети прикрашали залу, підпадають під дію цього закону.
Але ми не викинули портрети на «смітник історії». А навпаки – переносимо їх туди, де їм місце – до музейної кімнати. Минуле – до минулого, а зараз час дивитися у майбутнє і працювати для нього.
p.s. Відкриття музейної кімнати плануємо орієнтовно за два тижні. Напередодні обов’язково поінформуємо і запросимо всіх охочих", пише керівник ОДА.





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1001 | Теги: декомунізація, Чернігівська ОДА | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar