реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 4 » Депутат сплатить штраф за порушення антикорупційного законодавства
17:39
Депутат сплатить штраф за порушення антикорупційного законодавства
Депутат сплатить штраф за порушення антикорупційного законодавства Працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито факт адміністративного корупційного правопорушення з боку високопосадовця.

Високопосадовець не вжив заходів щодо врегулювання конфлікту інтересів, який полягає у неповідомленні у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів та участі у прийнятті рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Так, чиновник голосував за прийняття рішення «Про тимчасове розміщення зовнішньої реклами», яким було продовжено термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами строком на один рік приватному нотаріусу, яка є його дружиною.

Цим депутат порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції» та Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Відносно чиновника складені адміністративні протоколи про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів), які направлені на розгляд до Деснянського районного суду м. Чернігова.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області
за матеріалами Управління захисту економіки
в Чернігівській області ДЗЕ Національної поліції України




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 828 | Теги: Чернігівщина, штраф, корупція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar