реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 1 » Депутати Чернігівської міської ради звернулися до Гройсмана
15:04
Депутати Чернігівської міської ради звернулися до Гройсмана
Депутати Чернігівської міської ради звернулися до Гройсмана 30 листопада на засіданні двадцять п’ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання депутати схвалили текст Звернення Чернігівської міської ради до Прем’єр-міністра України щодо включення у пілотний проект відпрацювання механізму фінансування послуги з лікування хворих на хронічну ниркову недостатність, які отримують лікування методом гемодіалізу.

У місті Чернігові протягом останніх років існує проблема щодо надання медичної допомоги хворим з хронічною патологією нирок. Вона пов’язана з недостатнім рівнем фінансування з державного бюджету, що викликає занепокоєння з боку пацієнтів. Лікування методом гемодіалізу потребують 87 мешканців нашого міста та 6 осіб тимчасово переміщених із зони АТО.

Звернення до Прем’єр-міністра України має на меті загострити увагу до цієї проблеми та сприяти розгляду питання щодо можливості включення у пілотний проект відпрацювання механізму фінансування послуги з лікування хворих на хронічну ниркову недостатність, які отримують лікування методом гемодіалізу.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 772 | Теги: Гройсман, гемодіаліз, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar