реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 9 » Домогосподарства Чернігівщини отримають бланки заяв та декларацій на субсидію до 10 квітня
06:21
Домогосподарства Чернігівщини отримають бланки заяв та декларацій на субсидію до 10 квітня
Домогосподарства Чернігівщини отримають бланки заяв та декларацій на субсидію до 10 квітня Питання спрощеного порядку надання субсидій та виготовлення і доставки до споживачів необхідних документів обговорили учасники наради, яка відбулася 6 квітня в облдержадміністрації.
У засіданні взяли участь в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА В'ячеслав Сальніков, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін, заступники голів райдержадміністрацій та міських голів міст обласного значення.
Як повідомив Вячеслав Сальніков, в області триває реалізація програми держаної допомоги населенню з оплати житлового комунальних послуг. Наразі виготовлено 506 тисяч бланків заяв про призначення субсидій та декларацій про доходи і витрати. Вони мають бути доставлені до кожного домогосподарства Чернігівщини до 10 квітня. Для цього залучатимуться працівники соцзахисту та пошти.
Разом з цим, на місцях проводитиметься інформаційно-роз'яснювальна робота щодо економного використання усіх енерго- та теплоресурсів, а також порядку оформлення субсидій.
— Враховуючи зростання кількості громадян, що потребують підтримки в оплаті за комунальні послуги, механізми нарахування субсидій та перелік документів для їх отримання суттєво спрощено. Починаючи з 1 травня, установи соціального захисту населення області розпочнуть обрахунок вартості послуг абонентів, із залученням інформації про кількість зареєстрованих осіб по кожній адресі. Це необхідно для того, щоб перевіряти відомості, які будуть надані у деклараціях про доходи та витрати, — зазначив Олег Русін.
Учасники зустрічі запевнили, що докладуть всіх зусиль задля того, щоб жителі Чернігівщини були вчасно поінформовані та мали можливість отримати необхідну допомогу.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1046 | Теги: домогосподарства, Чернігівщина, субсидії | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar