реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 17 » Друга чернігівська міська лікарня облаштовує територію на потребу пацієнта
19:48
Друга чернігівська міська лікарня облаштовує територію на потребу пацієнта
Друга чернігівська міська лікарня облаштовує територію на потребу пацієнта Чернігівська міська лікарня №2 облаштовує територію. З останніх акцентів – у басейні висадили лілії, які чудовими квітками демонструють, що їм тут комфортно. До речі, це не єдині його мешканці, лілії чудово вживаються із карасиками, зазначає Друга лікарня

Людина – це завжди емоції, а коли людина хворіє, то вони не найкращі. Тому в медичному закладі активно працюють над тим, щоби перебування було комфортним і мотивувало пацієнта до життя. Більш того, паркову зону медичного закладу уподобали мешканці Чернігова, які проживають поблизу.

Басейн, де лілії цвітуть, має площу понад 600 квадратних метрів. Спочатку (а лікарня вже існує понад чверть століття) це була градирня – інженерна конструкція, яка використовувалася для роботи медичних кондиціонерів. Із часом обладнання застаріло як морально, так і фізично. На зміну йому прийшло більш сучасне. А об’єкту знайшлося естетичне використання. Дехто зі співробітників є заядлими рибалками, тому приносять рибу до басейну. Частину мальків закупили в рибгоспі. Риба живе в басейні з весни до заморозків, плодиться та множиться. Потім її випускають у річку Стрижень.

Пацієнти, відвідувачі медзакладу та співробітники у вільну хвилину із задоволенням відпочивають біля басейну. Досить часто біля споруди можна побачити мешканців прилеглих будинків, які гуляють із дітьми.
Помилуватися такою красою може кожен. Єдине, про що просять у медустанові, не смітити на території та не вигулювати собак.





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1017 | Теги: друга лікарня, лілії, облаштування території, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar