реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 28 » Два золота за один рік
14:12
Два золота за один рік
Два золота за один рік Така приємна новина надійшла до Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка від Оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні.
У листопаді п.р. було завершено загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності суб’єктів господарювання України, за результатами якого заклад здобув у номінації «Результативність та рентабельність»:
Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання України та Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання Чернігівської області.
За повідомленням голови Оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні нашому театрові за досягнення високих результатів господарювання присвоюється статус «Державне підприємство року 2016», що демонструє іншим учасникам ринку, клієнтам та інвесторам надійність і перспективність даного закладу.
І хоча Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, насамперед, є культурно-мистецьким закладом, успішну діяльність якого підтверджено чисельними нагородами, дипломами та Гран-прі за участь у найпрестижніших театральних фестивалях і конкурсах, високі фінансово-економічні показники діяльності закладу теж мають важливе значення, оскільки від цього залежить спроможність театрального колективу не тільки виживати у вкрай важких умовах сьогодення, а й забезпечувати високий рівень творчої складової діяльності театру. Адже постановка прем’єрних вистав, створення нових концертних програм, проведення фестивалів, організація гастрольних поїздок потребують значних капіталовкладень – це і гонорари авторам драматургічних і музичних творів, створення декорацій і забезпечення акторів реквізитом, пошиття сценічних костюмів, придбання сучасної освітлювальної і звукоапаратури і багато інших складових, від яких залежить якість кінцевого продукту творчої діяльності всього колективу. А якщо додати потребу освітлювати й опалювати величезні площі театрального приміщення, створюючи комфортні умови для глядачів, проведення ремонту й реставрації внутрішнього і зовнішнього оздоблення будівлі, покращення інтер’єрного оформлення кулуарів і театральної зали, то досягнення найкращих в Україні і області фінансово-економічних показників у номінації «Результативність та рентабельність» насправді стає запорукою як плідної діяльності творчого складу театру, так і високого авторитету закладу в Україні та зростання популярності серед глядачів.
Тож разом з усіма шанувальниками Чернігівського театру радіємо визнанню його успішної діяльності та бажаємо нових високих здобутків на вітчизняній ниві культурно-духовної розбудови країни.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 941 | Теги: Чернігівський театр, нагороди, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar