реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 15 » Фестиваль «Десна туристична» відбудеться в Чернігові 23 травня
19:05
Фестиваль «Десна туристична» відбудеться в Чернігові 23 травня
Фестиваль «Десна туристична» відбудеться в Чернігові 23 травня Мета заходу – в чергове нагадати чернігівцям і жителям усієї України про рекреаційний потенціал справжньої перлини Чернігівщини. Цей захід готують громадські активісти та представники туристичної сфери за підтримки Департаменту культури та туризму, національностей і релігій Чернігівської ОДА та Управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради.

- Підготовка до фестивалю «Десна туристична» триває вже кілька місяців, спільними зусиллями ми виробили концепцію, яка запропонує жителям і гостям Чернігові всі можливі різновиди відпочинку на Десні та на інших водних артеріях регіону, - розповідає представник громадського об’єднання «Туристичний клуб Чернігівщини» Олег Герасименко. – В програмі фестивалю запланований парад різноманітних плав-засобів (плав-дачі, яхти, плоти, байдарки, човни-дракони, еко-плоти тощо), безкоштовне катання на цих плав засобах усіх бажаючих, пригощання гостей рибною юшкою, показові виступи спортсменів, концертна програма.
Упродовж дня на березі Десни (база «Хімік» за пішохідним мостом) працюватиме містечко активних і екстремальних видів туризму та відпочинку. Окремо працюватиме «дитячий майданчик». Місцеві майстри представлять свої вироби, сувенірну продукцію. На запитання журналістів щодо фестивалю та відпочинку на воді надали відповіді члени оргкомітету:
- Олег Герасименко (начальник відділу розвитку туризму при Департаменті культури, туризму, національностей та релігій, координатор Громадського об’єднання «Туристичний клуб Чернігівщини»);
- Сергій Провозін (керівник проекту «Кластер водного туризму»;
- Віктор Коновал (організатор турів активного відпочинку «Агентство активного відпочинку EcoTravel»);
- Сергій Романчук (президент Чернігівської федерації з веслування на човнах «Дракон», директор Комплексної дитячо-юнацької школи №1 управління освіти Чернігівської міської ради);
- Сергій Кабанов (автор проекту DesnoSplav);
- Геннадій Добровінський (голова ГО «Простір злагоди»).

Джерело: Департамент культури та туризму, національностей і релігій Чернігівської ОДА



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1087 | Теги: Чернігівщина, водний туризм, байдарки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar