реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 7 » Футбол. Десна розгромила Миколаїв (3:0)
17:54
Футбол. Десна розгромила Миколаїв (3:0)
Футбол. Десна розгромила Миколаїв (3:0) До завершення чемпіонату залишилося всього три матчі, а до призового місця чотири очка, тож кожен матч, як то кажуть, “на вагу золота”. Миколаїв, Інгулець та Геліос – три кроки до заповітної мрії. І сьогодні ми ще на один крок маємо стати ближче – більше трьох тисяч вболівальників, які зібралися на стадіоні імені Гагаріна вірили в перемогу Десни над Миколаєвом.

IMG_2754Олександр Рябоконь вніс кілька змін в стартовий склад своєї команди, і в першу чергу помітна відсутність Філіппова і Фаворова-старшого. В обох гравців в пасиві по три жовті картки, тож не дивно, що їх вирішили “приберегти” на важливу гру з Інгульцем. Також варто відмітити відсутність Слінкіна, який через пошкодження вибув до кінця сезону. Тому місце на лівому фланзі захисту зайняв Андрій Мостовий (капітан), а на правому фланзі – Віталій Єрмаков. В центрі поля до Огірі та Фаворова-молодшого приєднався Коберідзе. На вістрі атаки Безбородько за підтримки Банасевича та Чумака на флангах.

Десна розпочала матч активно, відразу пресингуючи суперника та фактично залишивши Миколаїв без м’яча. І вже на 7-й хвилині гри Десна вийшла вперед – Мостовий пройшов по лівому флангу і прострілив вздовж воріт, а Денис Безбородько зіграв на випередження і в один дотик переправив м’яч в сітку воріт Поповича. 1:0 – на користь Десни вже на старті матчу.

Миколаїв, враховуючи на такий початок гри, активізувався – Сікорський пробив вище воріт після подачі Берко. Але це, по суті, поодинокий випадок – Десна впевнено контролювала гру. На 15-й хвилині гри Безбородько ледь не оформив дубль – цього разу Денис замикав передачу з правого флангу від Банасевича, але не влучив в ствір воріт. Огіря небезпечно пробивав метрів з 25-ти – Попович виручив свою команду, впевнено зафіксувавши м’яч.

На 30-й хвилині гри Попов виконував подачу з правого флангу, але м’яч зрізався з ноги гравця Миколаєва і ледь не залетів у ворота Десни – Литовка перевів шкіряну кулю на кутовий. Відповідь Десни була не менш небезпечною – Банасевич вийшов на вільний простір і пробив поруч зі стійкою. А на 35-й хвилині гри дебютний гол в складі Десни мав забивати Єрмаков – після подачі кутового Віталій з близької відстані не влучив в ствір воріт корабелів.

IMG_2766Перший тайм пройшов за переваги Десни, тож не дивно, що в перерві матчу саме Руслан Забранський вирішив провести заміни – Авраменко та Мартян вийшли на поле замість Сікорського та Берко. Тим не менше, другий тайм розпочався також з атак Десни – вже на перших хвилинах після подачі кутового Головко ледь не подвоїв перевагу сіверян.

На 55-й хвилині гри Банасевич технічно обіграв двох захисників та вивів на ударну позицію Фаворова – Артем пробив вище воріт. А в наступній атаці вже Фаворов асистував – Артем віддав на Безбородько, але Денис з близької відстані не влучив у ворота. Ще за кілька хвилин з 5 метрів в ворота не влучив Чумак – Євген головою пробив вище воріт. По суті, за кілька хвилин Десна могла забивати три голи, але рахунок на табло залишився без змін. 1:0.

На 60-й хвилині гри Безбородько вийшов один на один з воротарем і пробив повз Поповича, але і повз ворота. Мостовий пройшов по лівому флангу і подав в район 11-метрової позначки – Чучман заблокував удар Фаворова. Гол назріав, в Десна таки забила.

Безбородько поборовся за м’яч і прострілив в штрафний майданчик Миколаєва, Фаворов прийняв і другим дотиком віддав на Чумака – Євген легко переграв Поповича. 2:0. І практично тут же Олександр Рябоконь провів подвійну заміну – Арвеладзе і Волков замість Фаворова та Чумака.

Десна могла довести рахунок до розгромного – дальній удар Арвеладзе, простріл Безбородько, Єрмаков головою та ще кілька моментів, а забив вихованець чернігівського футболу Безбородько. Денис опинився один в штрафному майданчику суперника і легко замкнув передачу Банасевича. 3:0.

Вже в суботу на Десну чекає “матч року” – протистояння з Інгульцем. Чернігівський клуб відстає від Інгульця лише на одне очко, тож перемога в Петрово дозволить нам піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці. Боротьба триває! Разом до перемог!

Десна – Миколаїв 3:0
Голи: Безбородько, 6, 85, Чумак, 67


Десна: Литовка, Єрмаков (Мельник, 80), Головко, Сидоренко, Мостовий, Огіря (Гадрані, 80), Чумак (Волков, 68), Коберідзе, Фаворов А. (Арвеладзе, 68), Банасевич, Безбородько. Запасні: Махновський, Фаворов Д., Філіппов. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Миколаїв: Попович, Берко (Марьян, 46), Попов, Герасимець, Церба, Ковальов (Шурубура, 74), Дмитренко (Назаренко, 61), Бондаренко (Садоха, 65), Сікорський (Авраменко, 46), Чучман, Рогозинський. Запасні: Старченко, Семенина. Головний тренер: Руслан Забранський.

Попередження: Фаворов А., 45, Чучман, 49, Бондаренко, 62
м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна, 3485 глядачів.

За інформацією ФК "Десна"
Фото Віктора Кошмала, м. Чернгів.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 736 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar