реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 20 » Футбол. Десна завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги!
10:07
Футбол. Десна завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги!
Футбол. Десна завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги! Сезон 2017/2018 для Десни виявився не простим – після успіху в минулому чемпіонаті і завоювання срібних нагород чернігівський клуб не пустили в УПЛ, тож на старт нового чемпіонату команда Олександра Рябоконя вийшла в не найкращому стані. Не дивно, що в осінній частині сезону Десна втратила багато важливих очок, і вже у весняній частині сіверянам довелося докладати надзусиль – Десна стала кращою командою весни. І для підтвердження свого класу Десні необхідно було не програти Геліосу на своєму полі, реально? Так, але простою гра точно не могла бути.

В цьому матчі тренерський штаб Десни не міг розраховувати відразу на двох гравців основного складу – Волков та Денис Фаворов дискваліфіковані. Крім того, ще два гравці основи залишилися на лаві запасних – Артем Фаворов та Владислав Огіря. Олександр Рябоконь в заключному матчі чемпіонату вирішив зіграти з двома форвардами – Безбородьком та Філіпповим, в центрі поля грузини (Арвеладзе та Коберідзе), а Чумак та Банасевич на флангах.

Проблеми зі складом виникли і в Геліоса – в заявці на матч опинилося лише 16 гравців і, звісно, в першу чергу варто відмітити вихід в стартовому складі харківського клуба Євгена Чепурненка, вже екс-улюбленця чернігівської публіки.

Десна на правах фаворита розпочала матч на багато активніше – небезпечно пробивав Філіппов, Чумак не влучив в ствір воріт метрів з 10-ти, Безбородько головою пробив в руки Сидоренку, а простріл Банасевича заблокував Луценко. Геліос відповів дальнім і не точним ударом Чепурненка.

На 22-й хвилині гри Безбородько обіграв опонента, увійшов в штрафний майданчик Геліоса, аде замість удару вирішив віддати передачу на Філіппова і помилився. Але вже за кілька хвилин Денис виправився – Безбородько першим дістався м’яча і прокинув повз Сидоренка, воротар Геліоса зачепив нападника Десни і, як результат – пенальті. Олександр Філіппов впевнено реалізував 11-метровий удар – 1:0 на користь Десни.

На 35-й хвилині гри перевагу Десни міг подвоїти Арвеладзе – після проходу і передачі Банасевича Леван пробив поруч зі стійкою. За кілька хвилин Геліос відповів своїм моментом – Чепурненко ударом зі штрафного пробив вище воріт.

В перерві матчу Олександр Рябоконь вирішив підсилити склад – Владислав Огіря замінив Луку Коберідзе, а Геліос на другу половину гри вийшов в тому ж складі.

Десна знову розпочала гру набагато активніше, і вже на старті тайму мала подвоювати перевагу. Найкраща нагода була в Арвеладзе – Леван з кількох метрів не зміг переграти Сидоренка. Безбородько вивів Левана один на один, але півзахисник пробив прямо в голкіпера. Після кутового небезпечно пробивав Головко – поруч зі стійкою. Банасевич змістився в центр і пробив – над перекладиною. У Геліоса момент знову створив Чепурненко – Євген зі штрафного пробив поруч зі стійкою.

На 62-й хвилині гри хороший момент був у Безбородько – Денис, замикаючи передачу Слінкіна, пробив в руки Сидоренку. А ще за кілька хвилин Денис вийшов один на один з воротарем, і цього разу пробив повз Сидоренка, але і повз ворота. Втім, настирність та бажання Дениса принесли плоди – Безбородько прострілив вздовж воріт, а Фаворов зіграв на випередження і в один дотик переправив м’яч у ворота.

На 73-й хвилині гри Артем Фаворов “повернув борг” Безбородьку і вивів Дениса на ударну позицію – нападник легко відправив м’яч в порожні ворота. 3:0 – впевнена перевага чернігівської Десни. І практично тут же Олександр Рябоконь випустив на поле двох нових гравців – Мельника та Гадрані. А Денис Безбородько тим часом забив ще один гол – цього разу Денис замкнув передачу Арвеладзе. 4:0. І на цьому вихованець чернігівського футболу не зупинися – вже в кінці матчу Безбородько оформив хет-трик!

Впевнена перемога Десни і вперше чернігівська команда завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги! Вітаємо команду, але “почивати на лаврах” ще рано, вже в середу на Десну чекає гра в Кропивницькому – в рамках плей-оф за право участі в УПЛ. А 27 травня матчі-відповідь в Чернігові, тож приходьте на стадіон, підтримайте команду, та розділіть історичний успіх разом з Десною!

Десна – Геліос 5:0

Голи: Філіппов, 25 (з пенальті), Фаворов А., 68, Безбородько 73, 78, 87

Десна: Махновський (Мелашенко, 83), Мостовий, Єрмаков (Гадрані, 75), Головко, Слінкін, Коберідзе (Огіря, 46), Арвеладзе (Мельник, 79), Чумак, Банасевич, Безбородько, Філіппов (Фаворов А., 51). Запасні: Литовка, Мельник, Мелашенко, Сидоренко. Головний тренер: Олександр Рябоконь

Геліос: Сидоренко, Шопін, Глушицький (Биков, 71), Луценко, Павлюк (Зайчук, 68), Гранкін, Субочев, Лебеденко (Кошман, 55), Кіча (Котляр, 65), Чепурненко, Козлов. Запасні: Погорілий. Головний тренер: Анатолій Серьогін.

Попередження: Сидоренко, 24, Глушицький, 28, Субочев, 63
м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна. 4328 глядачів.

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 728 | Теги: ФК Десна, футбол, нагороди, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar