реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 23 » Футбол. Динамо перемагає Десну - 4:0
22:16
Футбол. Динамо перемагає Десну - 4:0
Футбол. Динамо перемагає Десну - 4:0 21 вересня Чернігів відзначав День Міста, серед багаточисленних учасників святкових заходів були і футболісти Десни – клуб привітав жителів рідного міста зі святом. А вже в суботу, 22 вересня, команда відправилася до Києва, на матч проти київського Динамо. Додамо, що вже за три дні на Десну чекає кубковий матч – в Херсоні проти місцевого Кристала. Тож графік у підопічних Олександра Рябоконя насичений – по суті жодного дня на відпочинок.

Тим не менше, команда звикає до умов УПЛ, і показує якісну гру. От і на матч з одним з лідерів українського футболу сіверяни відправилися в бойовому настрої. Додала наснаги і активна група вболівальників з Чернігова – майже 500 фанатів.

Тренерський штаб Десни вніс кілька коректив в стартовий склад своєї команди після матчу з Арсеналом. Причому одна з замін вимушена – Олександр Філіппов не міг допомогти своїй команді в матчі з киянами. Зате повернувся Андрій Гітченко, який пропускав матч через дискваліфікацію.

Гру, на правах фаворита, більш активно розпочали господарі поля. Втім, Десна тактично грамотно оборонялася, не дозволяючи суперника завершувати атаки ударами по воротах. Небезпечний момент у Динамо був після стандарту – на 7-й хвилині гри Циганков ударом зі штрафного метрів з 20-ти пробив над перекладиною.

На 27-й хвилині гри все той же Циганков зіграв на випередження в штрафному майданчику Десни і пробив з під Фаворова – вище воріт. На 31-й хвилині гри Десну врятував Паст – Євген зреагував на удар Вербіча з близької відстані.

Десна провела затяжну атаку на 34-й хвилині гри – удар Дениса Фаворова заблокував Бурда, а на подачу Безбородько не встигнув Картушов. Відповідь Динамо за кілька хвилин – Морозюк, пробиваючи головою, влучив у Люльку. За кілька хвилин до завершення першого тайму у Динамо знову був хороший момент зі стандарту – Паст перевів на кутовий удар Морозюка.

На 45-й хвилині гри Катерина Монзуль призначила спірний штрафний удар. Циганков виконав подачу з лівого флангу – Бурда виграв боротьбу на другому поверсі і пробив повз Паста. 1:0. І практично тут же свисток на перерву.

Другий тайм команди розпочали без кадрових змін – на полі з’явилися ті самі склади, що і зі старту. Але тепер більш активно гру розпочала Десна – Огіря обігрався з Картушовим і пробив в Бурду. Денис Фаворов довгою передачею вивів Картушова на вільний простір, Єгор вже втік від опонента, але арбітр зафіксував положення поза грою.

На 50-й хвилині гри мав забивати Безбородько. Картушов пройшов півполя, обігравши двох захисників і віддав на Безбородько – Денис в один дотик з близької відстані пробив в штангу, хоча Бойко вже не міг врятувати свою команду.

На 55-й хвилині гри небезпечну атаку провели господарі поля. Паст зреагував на Циганкова метрів з 10-ти. Небезпечно з далекої відстані пробивав і Сидорчук – поруч зі стійкою.

На 63-й хвилині гри Олександр Рябоконь вирішив внести корективи в гру своєї команди. Дмитро Хльобас замінив Дениса Безбородько. Хльобас активно увійшов в гру, але забили знову господарі. Циганков прострілив вздовж воріт, Паст випередив Буяльского, а на добиванні першим опинився Вербіч – удар з близької відстані в порожні ворота. 2:0.

На 74-й хвилині гри третій м’яч у ворота Десни забив Кендзьора. Паст зреагував на удар Циганкова, захисники Десни не змогли винести м’яч, а Кендзьора ударом в один дотик пробив голкіпера Десни. 3:0.

На 78-й хвилині гри першу заміну провели тренери Динамо – Буено замість Кендзьори. Ще за кілька хвилин Шапаренко замінив Гармаша. І практично тут же Десна могла забити – удар Хльобаса заблокував Бурда, на добивання Картушова зреагував Бойко. Крапку в матчі поставив Циганков, забивши на останній хвилині.

Перемога Динамо з рахунком 4:0, а на Десну вже за три дні очікує матч з херсонським Кристалом. А найближчої неділі матч в рамках УПЛ – на стадіоні імені Гагаріна Десна прийматиме Ворсклу, і саме матч з полтавчанами буде більш показовим.

Динамо (Київ) – Десна (Чернігів) 4:0

Голи: Бурда, 45, Вербіч, 67, Кендзьора, 75, Циганков, 90

Динамо: Бойко, Сидорчук, Морозюк, Вербич, Циганков, Миколенко, Гармаш (Шапаренко, 80), Бурда, Буяльский (Дуелунд, 84), Кадар, Кендзьора (Буено, 78). Запасні: Бущан, Піваріч, Шабанов, Русин. Головний тренер: Олександр Хацкевич.

Десна: Паст, Братков, Огіря, Картушов, Коберідзе, Гітченко, Фаворов А. (Старенький, 71), Фаворов Д., Безбородько (Хльобас, 63), Мостовий, Люлька. Запасні: Литовка, Єрмаков, Банасевич, Ковпак, Волков. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Братков, 7, Гармаш, 21

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 611 | Теги: ФК Десна, спорт, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar