реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 17 » Герої не вмирають: у Чернігові відбувся пам’ятний захід до 10-ї річниці загибелі Героя України Олега Міхнюка
20:58
Герої не вмирають: у Чернігові відбувся пам’ятний захід до 10-ї річниці загибелі Героя України Олега Міхнюка
Герої не вмирають: у Чернігові відбувся пам’ятний захід до 10-ї річниці загибелі Героя України Олега Міхнюка Активіст Революції Гідності, учасник АТО, Олег Міхнюк, загинув 20 серпня 2014 року біля Новосвітлівки Луганської області. Він був у числі перших, хто став на захист України в ті часи.
Вшанувати пам’ять Героя України біля меморіальної дошки, встановленої на його честь в Чернігові, зібралися представники органів влади, військові, ветерани-афганці та громадськість.
Серед учасників — заступник голови облдержадміністрації Іван Ващенко та народний депутат України Олег Семінський.
Присутні вшанували пам’ять загиблого Героя-земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу.Продовжилися урочистості в Музеї війни в Афганістані, який розташований у приміщенні Чернігівської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

Адже, з поміж іншого, Олег Міхнюк був і воїном-афганцем та заступником голови Української Спілки ветеранів Афганістану.
Учасники зібрання мали можливість відвідати фотовиставку та поспілкуватися.
«Олег Міхнюк – особистість, яка показує спадковість поколінь. Дійсно ми говоримо про подвиг тих людей, які виконували в Афганістані свій обов’язок і про тих, хто зараз це робить в Україні. Про тих, хто готовий служити своєму народові незважаючи на вік та обставини», – наголосив Іван Ващенко.
Принагідно, Станіслав Віхров, заступник голови Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) вручив почесні відзнаки за особистий внесок у розвиток ветеранського руху, військово-патріотичне виховання молоді, вирішення соціальних проблем ветеранів Афганістану.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2056 | Теги: Олег Міхнюк, Чернігів, вшанування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar