реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 8 » Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч про кадрові питання
22:06
Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч про кадрові питання
Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч про кадрові питання Новопризначений голова Чернігівської обласної держадміністрації Валерій Куліч зробив заяву щодо кадрових питань, її він оприлюднив на сторінці facebook
"Шановні чернігівці!
Як патріоту свого краю, мені було важко спостерігати за суцільною деградацією виконавчої влади на Чернігівщині, що триває протягом останнього року. Так далі не могло продовжуватися, адже від цього страждала вся громада області. Це стало головною причиною, з якої я погодився стати на чолі області.
Скажу відверто: це рішення далося мені нелегко і я не відразу погодився очолити ОДА. Причина – надзвичайно велика кількість проблем, які накопичувалися роками. Крім того, я усвідомлюю, що пішов у виконавчу владу у важкий для країни час: війна, відтік капіталу, інфляція, непопулярні реформи, тотальна недовіра...
Але, як людина відповідальна, я не міг не прийняти пропозицію Президента України та вдячний Петру Олексійовичу за висловлену довіру і високу оцінку.
Першочерговим своїм завданням на цій посаді я бачу формування команди. За тиждень роботи мною було проведено десятки співбесід з керівниками структурних підрозділів ОДА і потенційними кандидатами на окремі посади, зокрема, керівників районів.

Дорогі мешканці Чернігова, виборці 205-го округу! Я ні в якому разі не тікаю від відповідальності та взятих перед вами зобов’язань під час виборів. Навпаки, на посаді голови облдержадміністрації я матиму не менше можливостей для їх реалізації, в тому числі, шляхом контролю за роботою всієї гілки виконавчої влади в області, зокрема, і Чернігова. Крім того, я співпрацюватиму з народними депутатами з групи «Рідна Чернігівщина», яку я очолював у парламенті, та з їх допомогою вирішуватиму проблеми чернігівців, які потребують парламентського втручання. Буде продовжувати роботу моя громадська приймальня на вул. Полуботка, в якій я проводитиму особистий прийом.
2 квітня я вже написав заяву про складення депутатських повноважень, а 8 квітня перебував у Верховній Раді з метою пришвидшити її розгляд та прискорити призначення виборів у 205-му окрузі.

Я впевнений, що партія «Блок Петра Порошенка – Солідарність» спільно з Президентом України визначать сильну кандидатуру, яку, сподіваюся, підтримають чернігівці. Це буде порядна, професійна та потужна людина, яка гідно представлятиме інтереси нашого міста у Верховній Раді та зробить для нього багато корисного.

Також сьогодні я був у Кабінеті міністрів та Адміністрації Президента, де узгоджував кандидатів на посаду свого першого заступника та деяких голів райдержадміністрацій. Про результат розгляду буде повідомлено пізніше, адже це досить складна бюрократична процедура, яка потребує люстраційної перевірки, погоджень профільних міністерств тощо.
Iнформація про «спроби монополізувати владу» або непорозуміння серед членів коаліції стосовно кадрової політики в ОДА, що з’явилася в деяких ЗМI, не відповідає дійсності. Я чітко усвідомлюю, що держава має парламентсько-президентську систему влади, та готовий розділяти відповідальність з іншими членами парламентської коаліції. Тому, звичайно, буду уважно розглядати їх кадрові пропозиції. Проте головний принцип, яким я керуюся, – фаховість, а не особиста відданість чи партійна приналежність.

Нас з вами чекає важка та дуже серйозна робота. Своїм головним завданням на цій посаді я бачу необхідність підняти авторитет влади в очах жителів Чернігівської області, реалізовувати програму та завдання, які ставитиме Президент України, сприяти проведенню реформ на Чернігівщині, підвищувати добробут людей та вирішувати їх проблеми. Працювати віддано на благо України та чернігівської громади.

Сподіваюся на вашу підтримку!
Слава Україні!
Валерій КУЛIЧ, голова Чернігівської обласної державної адміністрації".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1082 | Теги: кадрові питання, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar