реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 27 » Громадська рада розпочала процес передачі бази відпочинку прокуратури
20:42
Громадська рада розпочала процес передачі бази відпочинку прокуратури
Громадська рада розпочала процес передачі бази відпочинку прокуратури Громадська Рада при обласній держадміністрації прийняла рішення розпочати процес передачі бази відпочинку обласної прокуратури (озеро Яма, на околиці Чернігова) громаді області.
Про це пише член Громадської ради Олександр Ясенчук: "У ці хвилини Громадська Рада при обладміністрації прийняла рішення (пропозиція С. Крота) розпочати процес передачі бази відпочинку Чернігівської обласної прокуратури (озеро Яма, на околиці Чернігова) громаді області.
Голова облради Микола Звєрєв, у телефонній розмові, запевнив, що у обласної ради є кошти для утримання даного об’єкту, і його готовий взяти під свій омофор якесь комунальне підприємство".
Ясенчук додає: "Пригадуються початки створення цієї бази відпочинку. Тоді у селянки с. Анисів, робітники, що споруджували цю базу, за наказом керівників будівництва з прокуратури, ВКРАЛИ… чорнозем для тенісних кортів. Тоді Володимир Поліщук, який балотувався в депутати і був опозиційним директором комунального підприємства Чернігівської райради повернув вкрадену землю селянці".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1016 | Теги: база відпочинку, прокуратура, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar