реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 17 » Громадська рада визначила своє представництво у складі ініціативної групи
16:26
Громадська рада визначила своє представництво у складі ініціативної групи
Громадська рада визначила своє представництво у складі ініціативної групи 16 листопада в облдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради у формі зборів. На порядку денному – обрання членів до складу ініціативної групи з організації установчих зборів нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

За результатами голосування визначено список у кількості 20 осіб, які Громадська рада пропонує включити до складу ініціативної групи. Втім, остаточне рішення щодо кількісного і персонального складу ініціативної групи, яка складатиметься з представників громадянського суспільства та державних службовців, буде визначено розпорядженням голови ОДА.

Крім того, представники Громадської ради висловили своє бачення роботи дорадчого органу за два роки. До активного обговорення залучилися Володимир Демиденко (Антикорупційна громадська спілка «Совість») та Володимир Опришко (Чернігівська міська громадська організація «За справедливість»).

Наталія Проскуріна (Чернігівська обласна організація Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об’єднання «Дія») висловила своє побажання подальшої співпраці з органами виконавчої влади відповідно діючої постанови та підкреслила, що змінити владу на краще можливо через дієву Громадську раду.

Також у ході засідання поновлено одного члена Громадської ради з поважної причини – перебування в зоні АТО.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 841 | Теги: ода, Чернігів, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar