реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 12 » Ічнянська ОТГ: на одну вакансію 13 безробітних
19:26
Ічнянська ОТГ: на одну вакансію 13 безробітних
Ічнянська ОТГ: на одну вакансію 13 безробітних Кількість безробітних на одну вакансію в Ічнянській ОТГ (чисельність зареєстрованих безробітних, поділених на кількість вакантних місць) — 13 чол.
На кінець 2017 року зареєстрованих безробітних було декілька сотень. Отже, рівень зареєстрованого безробіття (у відсотках до економічно активного населення працездатного віку) -1,45%. Середня зарплата сумарно по всіх населених пунктах, що увійшли до складу ОТГ, станом на січень 2017 року становила 3787 грн. Основні проблеми: невідповідність професійно-кваліфікаційного рівня осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості, до потреб ринку праці. Особливо гостра криза стосується молодих фахівців — у зв’язку з вимогами керівників підприємств щодо наявності досвіду роботи; Є проблеми із працевлаштуванням сільського населення у зв’язку із реформуванням аграрного сектору економіки. Не заповнюються вакансії із мінімальною заробітною платою, особливо це стосується бюджетної сфери, працівників малого та середнього бізнесу.
В ОТГ зберігається тенденція щорічного зменшення чисельності населення в результаті стабільного перевищення рівня смертності над народжуваністю, загальним процесом старіння населення й негативним сальдо міграції.

Довідково. Ічнянська міська об’єднана територіальна громада була утворена в лютому 2017 року внаслідок об’єднання однієї міської та 20 сільських рад.

Джерело: otg.cn



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 663 | Теги: безробіття, Ічня, ОТГ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar