реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 10 » Із робочим візитом Чернігівщину відвідав податківець Роман Насіров
21:18
Із робочим візитом Чернігівщину відвідав податківець Роман Насіров
Із робочим візитом Чернігівщину відвідав податківець Роман Насіров Ішлося про пріоритетні напрямки роботи фіскалів. Одним із найголовніших Роман Насіров вважає наповнення бюджетів: як державного так і регіональних, інформує pro.cn

Як зазначив очільник Фіскальної служби, за 10 місяців цьогорічної роботи структура продемонструвала високі показники надходжень до бюджетів різних рівнів.
Митників та фіскалів цікавили питання технічної модернізації, мотиваційної роботи щодо працівників (про зарплатню говорили теж), автоматизації робочих процесів та матеріально-технічної бази.
Мирослав Продан, в. о. заступника Голови ДФСУ виокремив підвищення митної та податкової координації. Також він підкреслив позитивні результати реформи, а саме збільшення випадків митних оформлень за допомогою «єдиного вікна».

Як повідомлялося, голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров має багато власності на Чернігівщині. Про це свідчить його декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Зокрема, Насіров володіє 20 земельними ділянами в селі Количівка (Чернігівська область) загальною площею – 283 093 кв.м. До слова, офіційні межі Количівки – близько 185 га.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 828 | Теги: Чернігівщина, Роман Насіров, податки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar