реклама партнерів:
Головна » 2022 » Липень » 12 » Як реагуватиме Президент на звернення міського голови Чернігова
14:41
Як реагуватиме Президент на звернення міського голови Чернігова
Як реагуватиме Президент на звернення міського голови Чернігова Прессекретар Президента України Сергій Никифоров прокоментував звернення міського голови Чернігова. Владислав Атрошенко звинуватив підлеглих Володимира Зеленського в тому, що вони нібито намагаються усунути його від управління містом і призначити свою людину до військової адміністрації в Чернігові, інформує Суспільне Чернігів

“Це і війна за демократію. Щоб хто завгодно міг висловлювати свої претензії і зауважити. От мер Чернігова цим правом скористався", — сказав Никифоров.

На запитання, чи буде певна реакція, адже міський голова прямо закликає Президента втрутитися в ситуацію, речник сказав так.

"Президент буде реагувати в межах повноважень, які у нього є відповідно до українського законодавства і відповідно до повноважень, які він має в умовах воєнного стану".
Нагадаємо, 8 липня у відеозверненні до голови держави на своїй Фейсбук-сторінці Атрошенко заявив:

"Сьогодні, мене, міського голову, ваші підлеглі намагаються усунути від управління містом та поставити свою людину шляхом призначення військової адміністрації в Чернігові...".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1852 | Теги: президент, звернення, Владислав Атрошенко, демократія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar