реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 3 » Керівник ДУС Сергій Березенко буде розвивати Чернігівську область
17:50
Керівник ДУС Сергій Березенко буде розвивати Чернігівську область
Керівник ДУС Сергій Березенко буде розвивати Чернігівську область У створеній указом Президента Раді регіонального розвитку вже визначені перші посадовці, які відповідатимуть за розвиток конкретних областей.
Про це повідомив перший заступник голови Адміністрації Президента Віталій Ковальчук, зазначає РБК Україна.
За його словами, в першу чергу процес визначення стосувався прикордонних областей - Херсонської (межує з окупованим Кримом) та Чернігівської (межує з Росією).
"Через можливу загрозу вторгнення Президент досить вимогливий до керівництва прикордонних областей", - заявив Віталій Ковальчук. Він нагадав, що з метою реалізації державної регіональної політики, забезпечення реалізації відповідних законів та прискорення процесу децентралізації Петром Порошенком і було створено Раду регіонального розвитку.
Він також повідомив перші імена посадовців, які будуть відповідальні за реалізацію проектів розвитку у конкретних прикордонних регіонах.
"Поки визначено кілька таких осіб. Наприклад, Ростислав Павленко (заступник голови АП. - ред.) відповідальний за Херсонську область, а керівник Державного управління справами Сергій Березенко - за Чернігівську", - повідомив Ковальчук.
За словами Першого заступника Глави Адміністрації Президента, такий підхід дозволить у найкоротший термін досягнути поставлених завдань і максимально швидко реагувати на спроби корумпованих чиновників загальмувати процес реформ на місцях.

Як відомо, Березенко очолює ДУС з червня 2014 року.
Ростислав Павленко був призначений на посаду в АП в грудні минулого року.
Нагадаємо, про створення Ради регіонального розвитку було повідомлено 22 квітня. За словами Віталія Ковальчука, Рада має стати важливим майданчиком для розроблення та ухвалення рішень у сфері реалізації державної регіональної політики.
"Складним завданням є не розроблення законів, а забезпечення їх реалізації. Українська влада за два десятиліття ухвалила багато правильних законів, але їх не завжди дотримувалися. Одна з причин - опір із боку корумпованих еліт. З ними сьогодні влада вимушена боротися всіма доступними методами, зокрема інструментами новоствореної Ради регіонального розвитку", - підкреслив Ковальчук.
За його словами, результатом роботи Ради стане консолідоване бачення реформи децентралізації, яке влаштує всі зацікавлені сторони.

Довідка
Сергій Березенко народився 11 квітня 1984 року у Вінниці в родині лікарів. Згодом переїхав до Києва.
З 1991 по 2001 рік навчався в Києво-Печерському фізико-математичному ліцеї № 171 «Лідер».
У 2001 році, після закінчення школи, вступив до Національного університету «Києво-Могилянська академія», де навчався на факультеті економічних наук. У 2005 році здобув ступінь бакалавра економічної теорії та продовжив навчання за програмою спеціаліста економічної теорії.
У 2005 році працював на посаді аналітика фондового ринку в ЗАТ «Тект-Брок». Отримав сертифікат торговця цінними паперами в Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку.
З вересня 2005 року, працював на посаді генерального директора ТОВ «Українська бурова компанія».
З 2004 по 2005 рік був членом Української республіканської партії «Собор». У 2005 році очолив Всеукраїнську громадську організацію «Український Молодіжний Собор». З 1 січня 2006 року безпартійний.
З червня 2006 — радник Київського міського голови Леоніда Черновецького з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму. З вересня 2006 року очолює Головне управління у справах сім'ї та молоді Київської міської державної адміністрації. Був депутатом Київської міськради від «Блоку Леоніда Черновецького».



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1600 | Теги: Березенко Сергій, реформи, децентралізація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar