реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 18 » Колекціонера Костянтина Ягодовського знову пограбували
21:57
Колекціонера Костянтина Ягодовського знову пограбували
Колекціонера Костянтина Ягодовського знову пограбували Відомого чернігівського колекціонера старожитностей обікрали вдруге - цього разу обчистили гараж, ключі від якого зникли під час крадіжки цінних колекцій із квартири чоловіка.

Цю інформацію підтвердили в міському відділенні поліції, передає "Укрінформ".

"Було звернення з приводу крадіжки від чернігівця 1960 року народження. Він заявив, що невідомі проникли до його гаража шляхом підбору ключа і викрали звідти велику кількість комплектуючих до макетів зброї", - повідомила прес-офіцер відділення Наталія Човпило.

За її словами, за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За інформацією з інших джерел, потерпілим знову став шанований у Чернігові збирач старожитностей Костянтин Ягодовський, у якого 29 жовтня було викрадено унікальні колекції старовинних листівок, стародруків, документів, фарфору загальною вартістю до 200 тисяч доларів США.

Цього разу злодії винесли з гаража магазини до АПС, стебелі затвору гвинтівки "Мосіна" (царського та радянських часів), затвори "Мосіна" без викидача, зворотні механізми АК, приціли, шомполи, дерев’яні приклади та багато іншого.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 896 | Теги: Костянтин Ягодовський, пограбування, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar