реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 26 » Колишній міський голова Щорса втік із країни із залу суду
20:07
Колишній міський голова Щорса втік із країни із залу суду
Колишній міський голова Щорса втік із країни із залу суду Романа Зуба, колишнього міського голову Щорса, засудили до 5 років позбавлення волі за отримання хабара в розмірі 18 тисяч гривень. Але він втік за межі України практично із зали засідань суду, інформує Голос України.

Ще в серпні 2014-го районний суд виніс вирок чоловіку -- два роки позбавлення волі за хабар, що був отриманий за дозвіл на розміщення майданчика для приймання вторинної сировини. Але суд, можливо, зважаючи на молодість підсудного, визначив річний термін випробного строку. Коли він закінчився, Роман Зуб взяв участь у виборах міського голови і програв, ставши другим за результатами голосування.

А прокуратура подала апеляцію на рішення суду, і під час винесення вироку підсудний втік з країни. Домовившись із адвокатом, що той повідомить йому ухвалу суду, залишив засідання перед оголошенням рішення і спокійно перетнув кордон.

Через районну газету він звернувся до мешканців міста, говорячи, що найбільшою карою для нього є позбавлення можливості жити в рідному місті. І пообіцяв розповісти про замовників та організаторів суду над ним. Наразі присуд вступив у дію, але виконаний бути не може.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1088 | Теги: Щорс, Роман Зуб, Хабар | Рейтинг: 2.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar