реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 2 » Мама дворічного Павлика звертається з проханням термінової допомоги
07:53
Мама дворічного Павлика звертається з проханням термінової допомоги
Мама дворічного Павлика звертається з проханням термінової допомоги До редакції звернулася Віолетта Чобот, мама дворічного Павлика, з проханням термінової допомоги, пише Менська районна газета "Наше слово".

«Моєму довгоочікуваному сину Павлику Чоботу у півроку поставили страшний діагноз: набутий гострий лімфобластний лейкоз. У столичному Центрі дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» провели курс хіміотерапії, після поліпшення результатів ми з сином повернулися до дому.

Але менше ніж через рік горе повернулося. У Павлика трапився рецидив, і ми знову у лютому цього року опинилися в «Охматдиті». Консиліум лікарів зробив висновок, що необхідна трансплантація кісткового мозку. Були перевірені я з чоловіком на сумісність, але результати виявилися негативні. Тому операцію можливо зробити лише за кордоном, бо трансплантація від нерідного донора в Україні заборонена законодавством.

Зараз Паша проходить необхідний для трансплантації курс хіміотерапії. Це дуже важка процедура, яка вбиває все живе в організмі. Ми отримали рахунок від італійської клініки Bambino Gesù на суму 158 тис. євро (в т.ч. пошук донора та сама трансплантація), а це майже 4,5 млн грн. Таких коштів у простої роботящої родини, звичайно, немає, власні кошти повністю витрачаються на поточне лікування.

Але ми не втрачали надії. Для забезпечення фінансування необхідний пакет документів разом із рахунком передано до Міністерства охорони здоров’я України для розгляду можливості фінансування за рахунок коштів державного бюджету. Але там повідомили, що черга велика, коштів залишилося мало і шанси на їх виділення мінімальні.

Крім того, в середині квітня, на день народження Павлика, лікарі надали шокуючу інформацію – пересадку потрібно робити після останнього блоку хіміотерапії, а це десь наприкінці травня, хоча перед цим надавали інформацію, що такі маніпуляції проводяться за півроку. Самі ж вони затягнули час. Ми в розпачі.

Шановні друзі, дуже благаю, як мати, допоможіть. Допоможіть врятувати мою єдину дитину! Зараз збираємо кошти по крихті. Є багато небайдужих людей. До збору коштів підключені люди з усього світу. Але у Павлика немає часу, збір коштів потрібно пришвидшити.

З великою повагою до всіх, Віолетта Чобот».
Телефон для контакту: (093) 018-52-66 – Валентина Петрівна.
Телефон волонтера: (067) 327-62-22 – Олексій Шульга.

Для тих, хто бажає допомогти цій родині, вказуємо рахунки, на які можна надіслати кошти. Номер картки ПриватБанку (це для приватних клієнтів): 5168 7572 4330 9384 Чобот (Арканія) Віолетта.

Для установ, підприємств та організацій: МФО банку 305299, код ЄДРПОУ банку 14360670, рахунок одержувача 29244825509100. Призначення платежу: для зарахування на карту 5168 7572 4330 93840 Чобот Віолетта Бадріївна, благодійна допомога на лікування сина.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 940 | Теги: мена, допоомга, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar